Nanggap Campursari - Didi Kempot

2,311

Lyrics lagu: Nanggap Campursari

Sasi ngarep ayo rabi yo dik yo
Konco konco diulemi
Nanggap orkes campursari
Sedino punjul sewengi
Tamune ben seneng ati

Mengko yen listrike mati yo dik yo
Nyewo disel opo aki
Joget terus sampe pagi
Jogetan karo penyanyi
Yen wis rampung disangoni

Sing nyanyi ayu-ayu
Yen aku mlirik kowe ojo cemburu
Sing mlirik mung mripatku
Ning atiku mung kanggo sliramu

Tresno ditambah tresno
Candakane mestine kuwi roso
Roso ditambah roso
Candakane mestine kuwi kerso
Kerso ditambah kerso
Candakane mestine kuwi nyoto
Nyoto ditambah nyoto
Nyoto-nyoto wong loro pancen tresno




Download muzik Nanggap Campursari percuma terbaik - Download Lagu Gratis Indonesia , download lagu kecepatan tinggi berkat website DownloadLaguMelayu.Com, download lagu mp3 terkini percuma Gudang muzik 2018 free download Nanggap Campursari mp3 di Mp3 Muzik Download
Download MP3 Nanggap Campursari lagu terbaik - Download Lagu Free - Website DownloadLaguMelayu.Com, Download lagu mp3 percuma terkini, download lagu mp3 terkini percuma
Lihat Lebih

LAGU

ALBUM

VIDEO MUSIK

Download 20 lagu baru terbaik