Tak Download Cintamu - Utami Dewi Fortuna

1,267

Lyrics lagu: Tak Download Cintamu

Ra tau-taune
Rino nganti koyo ngene
Amergo roso senengku
Karo kowe

Sing tak pikir-pikir
Kiro-kiro nganti kapan
Tresnaku karo kowe
Iso keturutan

Suwe anggonku kedanan
Marang kowe sing tak sayang
Rasane atiku wis ra
Kuat nahan

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu

Ra tau-taune
Rino nganti koyo ngene
Amergo roso senengku
Karo kowe

Sing tak pikir-pikir
Kiro-kiro nganti kapan
Tresnaku karo kowe
Iso keturutan

Suwe anggonku kedanan
Marang kowe sing tak sayang
Rasane atiku wis ra
Kuat nahan

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu
Gek ndang tak download cintamu
Gek ndang tak download cintamu


Gudang Lagu percuma free download Tak Download Cintamu mp3 di Download Lagu Gratis
Download Lagu percuma Tak Download Cintamu - Download Lagu Mp3 - Website DownloadLaguMelayu.Com, Download MP3 Tak Download Cintamu ke ultra-cepat mesin, download lagu mp3 Indonesia Download lagu Tak Download Cintamu online terkini - Download Lagu Gratis - di DownloadLaguMelayu.Com, Download muzik cepat Tak Download Cintamu menyenangkan mendengarkan perasaan Anda, download lagu mp3 terkini percuma
Lihat Lebih

LAGU

ALBUM

VIDEO MUSIK

Download 20 lagu baru terbaik