Mawar Bodas - Rena KDI

1,375

Lyrics lagu: Mawar Bodas

Mapay jalan satapak 
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang


Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan 
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing


Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala


Sugan tea moal gagal 
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang


Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun


Download MP3 Mawar Bodas lagu terbaik - Download Lagu Terbaru 2017 - Website DownloadLaguMelayu.Com, download lagu mp3 percuma terkini, download lagu mp3 terkini percuma Free Download mp3 indonesia Mawar Bodas percuma di 4shared Mp3
Download Mp3 Mawar Bodas kualitas - Download Lagu 4shared Mp3 - di DownloadLaguMelayu.Com, Download MP3 Mawar Bodas percuma terbaik, download lagu mp3 terkini percuma
Lihat Lebih

LAGU

ALBUM

VIDEO MUSIK